Evenimente - Amore-mio

NUNTA PERFECTĂ Bucuria, magia și emoția unui astfel de eveniment vor fi transformate în decorațiuni și aranjamente florale deosebite.
evenimentul perfect

Alege florile pentru ziua ta specială

O zi specială, un decor de neuitat
momentul perfect

Evenimentul special din viața ta

Poveste dincolo de timp


Pentru că Amore Mio este o familie, înțelegem cât de important este timpul petrecut alături de cei dragi, în special în momentele importante din viață, cum este o nuntă sau un botez. De aceea, avem grijă să îți oferim un cadru deosebit pentru o experiență memorabilă. Bucuria, magia și emoția unui astfel de eveniment vor fi transformate în decorațiuni și aranjamente florale deosebite potrivite cu perioada, dar, în primul rând, cu personalitatea ta.
Te așteptăm oricând la locația noastră pentru a transforma povestea ta într-un decor floral memorabil.

evenimentul perfect

florile perfecte pentru ziua ta specială

Inspirate din povestea ta magică

Pachet nuntă

Pachet botez

Eleganță

Ne dorim să creăm pentru clienții noștri o atmosferă a eleganței și a rafinamentului atât în locația noastră, cât și prin produsele oferite.

Calitate

Florile sunt prelucrate cu grijă pentru a oferi cea mai bună calitate, iar produsele de decor sunt alese atent pentru a putea oferi mereu ceva inedit.

Familie

Sentimentul familial se regăsește și în experiența cumpărătorilor, pe care îi considerăm prieteni și pe care îi așteptăm oricând la o cafea.

Creativitate

Personalizăm bucuroși fiecare design astfel încât să îți spună povestea cel mai bine și încercăm să facem fiecare aranjament un obiect unic.

Oameni

Punem pasiune în tot ceea ce facem, de la alegerea produselor până la crearea de noi obiecte, pentru a onora încrederea oferită de clienții noștri.

Amore Mio

Întreabă-ne orice

Lasă-ne un mesaj, iar noi te invităm la o discuție despre ziua ta specială

    Descoperă frumusețea produselor noastre și prospețimea florilor de calitate special selectate pentru tine.
    en_US
    You don't have permission to register

    Reset Password